+46 (0)76-2167929

Måndag - Fredag 8.00 - 17.00

info@weiherbygg.se

om Företaget

Om Weiher Bygg AB

Weiher Bygg AB är ett företag med lång byggtradition men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner. Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder. Att vi inte har några garantiprojekt, är ännu ett bevis på att vårt arbete är oklanderligt och professionellt utfört.

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

kvalitet

En ansvarsförsäkring täcker skadeståndsskyldighet hos den försäkrade. Detta innebär att vi har en försäkring som täcker ifall någon skulle kräva dem på skadestånd för en skada som företaget orsakat. Utöver kompensation i form av pengar ingår en förpliktelse med försäkringsbolaget att utreda skadeståndsskyldigheten. Weiher Bygg AB har allriskförsäkring via Trygg Hansa.

Weiher Bygg AB är medlem i branschorganisationen Byggkeramikrådet (BKR) som bildades år 1989 av Plattsättarentreprenörernas Riksförening (PER) och Kakelföreningen (KAF). BKR är den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

I Weiher Bygg AB vi samarbetar med behöriga elektriker och rörmokare. Våra elektriker har behörighet utfärdats av Elsäkerhetsverket som är ansvarig myndighet för tekniska säkerhetsfrågor såsom elsäkerhet. Våra rörmakare har behörighet utfärdats av Säker Vatten. Den är byggbranchorganisation som har till uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschreglerna och att minska risken för vattenskador.

Heta arbeten är arbeten som utförs med verktyg som alstrar värme eller avger gnistor. För att få utföra heta arbeten enligt Brandskyddsföreningen säkerhetsregler måste du ha skaffat dig behörighet och även vara kunnig om de stora brandrisker som heta arbeten medför. Våra anställda har Brandskyddsföreningen utbildning att utfora heta arbeten.

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! 50% avdrag på din faktura.

Läs mer om ROT-avdrag

Referenser & Samarbetspartner

Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Weiher Bygg AB byggde en stor upphöjd altan med kanalplasttak till oss. De förstod snabbt vad vi ville ha och hjälpte oss att hitta en ännu bättre lösning än vad vi kunnat planera själva. Allt från offert till genomförande och bortforsling av skräp rullade på smidigt. Jag kan varmt rekommendera dem!

Anders

Nacka

Ibland har man tur med att träffa rätt! Vi anlitade Weiher Bygg AB och fick tillgång till hantverkare som både var kunniga, snabba och engagerade. Priset stämde dessutom väl överens med offerten. Vi kan varmt rekommendera dom för arbeten med målning och renovering av hus och hem.

Magnus

Danderyd

Vi tog hjälp av Weiher Bygg AB när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2012. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem.

Åke

Solna

Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert!

Kontakta oss

Copyright © Weiher Bygg AB. All rights reserved | Created by: Graffstudio

Scroll to Top