+46 (0)76-2167929

Måndag - Fredag 8.00 - 17.00

info@weiherbygg.se

Våra tjänster

Ombyggnad / Tillbyggnad

Vi bygger nya anläggningar och renoverar befintliga. Vi arbetar bår med inomhus- och utomhusrenoveringar. Tack vare lång erfarenhet i branschen och vår kunskap, kan du känna dig trygg med vårt arbete.

Fasadputs och inomhusputs

Behöver du i hjälp med fasadputs eller inomhusputs så kan vi hjälpa Er med alla möjliga fasadtyper och putsjobb.
Vi har många års erfarenhet inom olika putsjobb och är proffs inom detta område.

Murningsarbeten

Vi utför alla typer av murningsarbeten, både mindre murningsprojekt och större. Det finns flera fördelar. Så oberoende om du behöver hjälp med murning av mur, fasad eller skorsten så kan vi hjälpa dig.

Betongarbeten

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! På Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv. Vi har specialiserat oss på allt från formsättning och armering till betonggjutning.

Mark & anläggning

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten.

Ställningar

Vi har ett mycket flexibelt system som gör att du enkelt kan bygga ut din byggnadsställning till valfri storlek, både på längden och på höjden. Vi transporterar, besiktar, underhåller, flyttar och täcker in din byggnadsställning. Våra ställningar är säkra och uppfyller alla säkerhetsnormer.

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! 50% avdrag på din faktura.

Läs mer om ROT-avdrag

Copyright © Weiher Bygg AB. All rights reserved | Created by: Graffstudio

Scroll to Top